Jasnovidnost

Nobenih prevar, nobenega zavajanja, nobenih potegavščin.

 

Samo jasnovidnost, kot je ne boste našli nikjer drugje. Prepričajte se!

 

 

Jasnovidnost ni spretnost, ki bi se je bilo možno naučiti, in če vas skušajo v to prepričati, nikar ne verjemite.

Pogled v prihodnost je dar.


Pravzaprav za ene dar, za druge prekletstvo, saj je tako kot na vsako drugo stvar tudi nanjo možno gledati z dveh plati.

 


Piši nam Ivana na 3336! Odgovorim na vsa vprašanja.

 


Z jasnovidnostjo obdarjeni posamezniki lahko svojo prirojeno veščino seveda dobro uporabljajo le, če se jo naučijo obvladovati in jo usmerjati, to pa terja veliko mero izkušenosti – in to ne le izkušenosti z manipulacijo samega daru, temveč tudi življenjske izkušenosti. Da bi bila jasnovidnost lahko koristna, se mora namreč udejanjiti v osebi, ki je odprtega duha, hkrati pa že zaznamovana z obilico življenjske modrosti.

 

Jasnovidec bo za vas:


  • pogledal v vašo prihodnost
  • pogledal v prihodnost vaših bližnjih
  • odkrival skrito negativno energijo
  • okrival skrite sovražnike
  • vpogledal v stanje vaše zavaesti

 

Jasnovidci se lahko pri svojem delu zanašajo na vizije in komunikacijo z višjimi entitetami, ali pa pri svojem delu uporabljajo najrazličnejše pripomočke.

 

Predsodek, ki je žal uveljavljen tudi v naši kulturi, slika jasnovidce kot starejše ženske, pogosto romskega rodu, ki zrejo v kristalno kroglo in napovedujejo plehke prihodnje dogodke, ki bi jih lahko uganil prav vsakdo.

Res je, jasnovidci lahko pri svojem delu uporabljajo tudi kristalno kroglo, a dejansko niso nič kaj podobni »cigankam« iz ljudskih pravljic. Gre za ljudi, ki so izjemno tenkočutni, izjemno dojemljivi, neverjetno dobro opazujejo okolico in v njej zaznajo vsako najmanjšo spremembo, prav tako pa znajo začutiti posameznika in njegovo energijo. Pri tem so pogosto potrebna meditativna ali višja stanja zavesti, ki omogočajo povezovanje z očem nevidnim.

 

Jasnovidnost lahko pomaga poiskati odgovor na vsakdanje težave in vprašanja!

Uporablja se ob izjemnih dogodkih, ko je lahko tako poznavanje preteklosti kot prihodnosti ključnega pomena za življenje.

 

 

Mnenja strank


»Dokler ne poskusiš, ne verjameš – in to povem prav vsakomur, ki se čudi, kako sem vedela, da me bo izbira nenavadne življenjske poti pripeljala tako daleč. Hvala Borutu za pomoč!«

- Natalija, industrijska oblikovalka

 

»Samo pohvale imam. še vedno sem namreč prevzet, da se je doslej uresničilo že več kot polovico vsega, kar mi je bilo napovedanega.«

- Igor, varnostni inženir

 

Prijavite se na brezplačne e-mail novice:
Pošlji