Ciganske karte

Kaj lahko ciganske karte pričarajo vam?

 

Da so ciganske karte nekaj posebnega, pove že njihovo ime – ciganke smo namreč vedno povezovali z napovedovanjem prihodnosti ter jim pripisovali čarobne moči.

 

 

Za napovedovanje prihodnosti se uporabljajo različne vrste kart, med njimi tudi ciganske karte, ki jih splošna javnost pozna nekoliko slabše kot tarot. To so karte, ki so polne simbolike, podobe na njih pa so povsem svojevrstne, zato nosijo v sebi pogosto večjo mistično in sporočilno vrednost.

 


Piši nam Ivana na 3336! Odgovorim na vsa vprašanja.

 


Nekatere podobe ciganskih kart so precej splošne, na primer karta s podobo smrti, vendar je treba vedeti, da je razlaga kart precej drugačna kot bi pričakovali.

Karta smrti običajno pomeni spremembo na določenem področju, ne pa dejanske smrti.

Karta s podobo sodnika ne pomeni, da bomo enostavno odločali med prav in narobe, temveč da bomo morali na podlagi razmisleka o prav in narobe sprejeti težko odločitev.

 


Najzanimivejše ciganske karte:


  • karta smrti - pomeni spremembo v življenu
  • božje oko, napoveduje moč in pozitiven izid
  • karta s podobo hiše - domače oz. družinsko okolje
  • karta s podobo sodnika - pomembne odločitve
  • pisma - komuniciranje
  • karta zvestobe in karta hrepenenja
  • ljubimec, ljubica, denar, mislec, poroka, sreča, obisk, vdova, upanje …

 

Splošni vtis tistih, ki so jim že kdaj prerokovali iz ciganskih kart, je, da so te precej »ženske« oziroma lahko pomagajo pri področjih in občutjih, ki jih radi pripisujemo lepši polovici, saj se veliko simbolike nanaša na medosebne odnose in čustva, ki so podlaga za njih.

Priporočimo jih lahko torej za prerokovanje o vseh življenjskih področjih.

Še posebej tistim, ki imajo vprašanja s področja odnosov – ljubezenskih, prijateljskih in družinskih.

 

 

Mnenja strank


»Menim, da se precej duhovno usmerjena oseba, zato cenim ciganske karte predvsem zato, ker pomagajo pri odnosih in duhovni rasti. Materialno, ki zanima večino ljudi, mi ne pomeni toliko, zato sem vesela, da sem odkrila moč ciganskih kart.«

- Duška, dipl. bibliotekar

»Moj partnerski odnos je bil na precej majavih nogah, saj sem bila od nekdaj zelo sumničava in partnerju je to precej presedalo. Potem sem se odločila za napoved s ciganskimi kartami in ugotovila, da se nimam česa bati – in se sprostila. In res je, če si sproščen in zaupaš v partnerja, je odnos veliko lepši in ti daje veliko pozitivne energije, medtem ko me je prej izčrpaval.«

- Laura, bančna referentka

 

Prijavite se na brezplačne e-mail novice:
Pošlji