Angelske karte

Si želite imeti angele na svoji strani?

 

Angelske karte vam pomagajo, da se povežete s svojo najglobljo notranjostjo in najdete nov optimizem.

 

 

Odločite se za branje angelskih kart – naj vam te prinesejo ozdravljenje, vam nudijo vodstvo in vam pomagajo odkriti vaše strasti in poslanstvo.

Angelske karte so prijeten in izjemno pozitiven način, da se povežete s svojimi angeli – vašimi življenjskimi vodniki in podporniki. Odkrijte, da v življenju niste sami, tudi kadar se vam zdi tako, saj imate nad sabo vedno ljubeče bitje, ki vas obdaja s svetlobo in vam v vsakem trenutku nudi oporo.

 

Piši nam Ivana na 3336! Odgovorim na vsa vprašanja.

 


Angelske karte razlaga vedeževalec v individualni seansi, saj se z njimi podrobno pojasnjuje vaše življenje.

Ne veste kako naprej?


Celovito branje vam omogoči komunikacijo z vašimi angeli, kar prinaša napotke za to, kako iti naprej – in prav zato se za branje angelskih kart najbolj pogosto odločajo tisti, ki imajo občutek, da so se nekoliko izgubili na svoji poti.
Branje poteka ob zastavitvi konkretnega vprašanja, prav tako pa je možno iskati splošno inspiracijo, ki je ob današnjem tempu vsakdanjika marsikomu primanjkuje – v ta namen se lahko poišče tudi angelska sporočila za vsak dan, ki vas navdajo s pozitivno energijo in močjo za soočanje z delom ter izboljšanje medosebnih odnosov.

 

Kako poteka razlaga?


  • Vedeževalec izbere komplet angelskih kart, za katerega čuti, da je najbolj usklajen z vašo trenutno energijo.
  • Iz kompleta nato izvleče karte, katerih število je odvisno od vas, ter z vami deli njihovo sporočilo.
Gre za izjemno intuitivno izbiro pod vodstvom angelov, s pomočjo katere se obračajo karte, namenjene prav odgovoru na vaše vprašanje.
Pri tem je potrebno vedeti, da izbrana karta ne more biti nikoli napačna – četudi se zdi odgovor sprva zmeden, je namenjen prav vam in izbran prav za vaš odgovor, saj upošteva vaše življenjske izkušnje ter poti, ki jih iščete.

 

 

Mnenja strank


»Nad menoj bdijo angeli, in od kar prejemam angelska sporočila za vsak dan, sem prepričana v njihovo dobrohotnost. Samo prisluhniti jim je potrebno, pa je dan zagotovo obsijan s soncem.«

- Mateja, prevajalka

»Ne znam si več predstavljati, da sem se včasih zbujala zaskrbljena in brez volje za spopadanje z vsakdanjikom. Odkar mi stojijo ob strani angelske karte, sem že zjutraj polna energije in najraje bi zjutraj prav vsakomur zaželela lep dan – tudi popolnim neznancem.«

- Katja, inštruktorica aerobike

 

Prijavite se na brezplačne e-mail novice:
Pošlji